top of page
linkedin foto.png

OVER MIJ

Ellie Crouwel

Mijn naam is Ellie Crouwel. Tijdens mijn werk als drogist in een natuurvoedingswinkel kwam ik steeds vaker in contact met ouders die mij de vraag stelden:

Schermafbeelding 2020-10-12 om 14.55.07.

Het ging me steeds meer opvallen dat dezelfde vragen regelmatig terug kwamen. Ik ben gaan zoeken en hoopte een antwoord te kunnen vinden op deze lastige vragen. Via een onderwijzeres in het basisonderwijs ben ik in contact gekomen met B.S.M. – de Jong® therapie. Hier werd mij duidelijk dat er, buiten het opplakken van een label bij deze kinderen, ook een andere methode resultaat kan geven. Door het lichaam te stimuleren (door middel van oefeningen) zelf het ontwikkelingsproces op te pakken, wordt het gedrag, de ontwikkelingsachterstand of het leerprobleem van het kind niet meer een last voor hem/haar, maar juist een mogelijkheid om verder te ontwikkelen en te groeien.

Ellie.jpg
Neuro-Logisch-18-09-20-001.jpeg

Ik heb de opleiding tot B.S.M. – de Jong® therapeut gevolgd en ben mijn praktijk gestart. Om specifieke leerproblemen, zoals dyslexie, dyscalculie en beelddenken, nog gerichter aan te kunnen pakken heb ik aanvullende opleidingen afgerond. Deze kunnen, als aanvulling op de BSM of maar ook apart worden ingezet.

bottom of page